Hotel Bolfenk2019-01-20T21:16:03+00:00

Doživite udobje v naravi v hotelu Bolfenk na vrhu Mariborskega Pohorja

Hotel Bolfenk leži na samem stičišču zelenih in košatih pohorskih gozdov ter mondenega smučišča na Pohorju ter je del hotelsko apartmajskega naselja Bolfenk. Hotel leži na nadmorski višini 1050m, zato je odličen za ponoven stik z naravo, hkrati pa se nam odpisa čudovit pogled na bližnje mesto Maribor. Znebite se utrujenosti in stresa, svoje življenje napolnite s pozitivno energijo, uravnotežite telo in duha ter zaživite v harmoniji.

Osnovne informacije

  • Sodoben in predvsem udoben hotel v osrčju narave

  • Lociran skoraj na smučišču

  • Idealno izhodišče za smučarska, pohodniška in kolesarska doživetja

  • Wellness Center Bolfenk

  • Odlična izbira za team buildinge

  • Vedno sveže in lokalno naravnane jedi v hotelski restavraciji

  • Brezplačen internet

  • Brezplačno parkiranje

Klasifikacija hotelskih sob:

35 dvoposteljnih sob
1 suita
3 enoposteljne sobe

Gostinska ponudba v hotelu

Restavracija hotela Arena vas s svojo sončno teraso vabi na dnevna kosila. Popeljemo vas skozi zgodbo okusov s predjedjo, juho, glavnimi jedmi, prilogami, solatno izbiro z domačimi začimbami, kisi in olji ter pregrešno dobrim sladkim kotičkom.
Kot obvezno čtivo ob vrhunskem kosilu pa priporočamo našo vinsko karto s 35 različnimi vini. Osredotočeni smo predvsem na domačo štajersko regijo, katera je poznana predvsem po suhih svežih belih vinih. Za ljubitelje rdečih vin pa ponujamo tudi vina iz severne Primorske, predvsem iz Goriških brd.

Odpiralni čas restavracije Arena

Ponedeljek – Nedelja 07.00 – 22.00

Wellness center Arena

Velike, sodobne, svetle in prijetne savne se razprostirajo na 400 m2.

Gostom so na voljo:
Programska finska savna s kromoterapijo (75 stopinj celzija)
Parna kopel (50 stopinj celzija)
Toplotna sevalna kabina ali infra savna (45 stopinj celzija)
Ekstremna finska savna (85 stopinj celzija)
Ledena jama, ohlajevalni bazen

Wellness center Arena ponuja duševno in miselno sprostitev, saj se zaposleni zavedajo kako pomembno je, da osvežujemo energijo, da bi lahko polno živeli. V razkošju miru in sprostitve nudi obiskovalcem vodene programe savnanja, osvežitev energije z energijsko vodo s kristali in minerali, različne pilinge in obloge za prijetnejše savnanje ter beauty in masažne programe. Programi so sestavljeni tako, da vzpostavljajo ravnovesje med zdravjem in dobrim počutjem ter so prilagojeni vašim željam in potrebam. Enkrat mesečno, takrat, ko najbolj čutimo vpliv lune, vas vabimo na vodeno savnanje ob polni luni.

Odpiralni čas Wellness center Arena:

01.04.2018 – 30.09.2018
Ponedeljek – Nedelja 15.00 – 22.00

01.10.2018 – 31.03.2019
Ponedeljek – Nedelja 12.00 – 22.00

01.04.2019 – 31.08.2019
Ponedeljek – Nedelja 15.00 – 21.00

Hotelske storitve

Recepcija: 24/7
Prihod v sobo od 14.00
Odhod iz sobe do 11.00
Pranje in likanje (proti doplačilom)
Shramba za smuči
Shramba za kolesa
Shramba za prtljago
Sef v vsaki sobi
Parkirišče pred hotelom

Govorimo

slovensko
hrvaško
srbsko
angleško
nemško

Plačilo

Sprejemamo kreditne kartice MasterCard, Diners, Visa, Maestro in BA.
Pravila o odpovedi in predplačilu so odvisna od vrste rezervacije, ki jo naredite. Preverite jih ob rezervaciji.

Sobe in apartmaji v naselju Bolfenk

Dvoposteljna soba

Udobna dvoposteljna soba z ločenima ležiščema širine 100 cm ali skupnim ležiščem širine 200cm. V sobi je kopalnica s kadjo ali tušem, WC-jem in pisalna miza.

Apartma 2+3

Udoben apartma z ločeno spalnico in ležiščem v dnevnem prostoru. V apartmaju je kuhinja, jedilnica, kopalnica s kadjo ali tušem, WC-jem in pisalna miza.

Apartma 4+4

Udoben apartma z ločenima spalnicama in ležiščem v dnevnem prostoru. V apartmaju je kuhinja, jedilnica, 2 kopalnici s kadjo ali tušem, WC-jem in pisalna miza.

Paketi in akcije

Wellness center Bolfenk

V sodobno zasnovanem centru, ki vas bo očaral z bogato tradicijo, se boste povezali z naravo, začutili bogato modrost naših prednikov in si povrnili življenjsko energijo. Hotel je neposredno povezan z Gorskim wellness centrom Bolfenk, v katerem se nahajajo bazen, whirlpooliin otroški bazen; v II. nadstropju je beauty in spa center s svetom savn (finska, turška, zeliščna), ohlajevalni bazenček, ledena jama in whirlpool. Počivališče se razprostira s prekrasnim pogledom na pohorske gozdove.

Kulinarika

Sredi oaze miru, ptičjega petja in šumenja pohorskih gozdov je za vas odprta restavracija Bolfenk s posebnim kotičkom a la carte ponudbe. Za vas smo pripravili avtohtono ponudbo posebej izbranih a la carte jedi, kjer združujemo najboljše domače jedi z izbranimi okusi pristne slovenske in mednarodne kuhinje. V hotelski restavraciji strežemo penzionske obroke od 7. do 21. ure. Zajtrk od 7. do 10.00 ure, kosilo od 12. do 15. in večerjo od 18.00 do 21. ure. Okusen in raznolik zajtrk je na voljo v obliki samopostrežnega bifeja, večerja in kosilo pa v obliki samopostrežnega bifeja ali postrežbe na klasičen način.